SINDS-1991

Ole Ole Zakynthos


Ole Ole Restaurant Zakynthos bestaat al sinds 1991. Ole Ole ligt in het plaatsje Aghios Sostis op het Griekse eiland Zakynthos. Het restaurant wordt gerund door Andreas en Roberto Liveris (vader en zoon) en familie en vrienden.


Ole Ole is beroemd vanwege het heerlijke eten, de prettige sfeer en de vriendelijke eigenaren en personeel. Ole Ole Restaurant ligt aan de weg die naar het strand van Aghios Sostis loopt. Het stadje is zeer populair onder toeristen en de lokale bevolking en je bent altijd van harte welkom.


Tot snel!

Andreas, Roberto en team


DE-OMGEVING

Zakytnhos


Zakynthos is het op twee na grootste Ionische eiland, gelegen ten zuiden van Kefalonia en ten westen van de Peloponessos. Het eiland is 410 km2 groot en de kust is ongeveer 123 km lang. In de Griekse mythology wordt verteld dat het eiland is vernoemd naar Zakynthos, de zoon van de legendarische Arcadische chief Dardanus.


Zakynthos is een touristische bestemming, met een internationaal vliegveld waarop door vele vliegmaatschappijen wordt gevlogen. De koosnaam van het eiland is ook wel ‘To fioro tou Levante’ (de bloem van het oosten), gegeven door de Venetianen.


Zakynthos is een prachtig groen eiland en beroemd vanwege de bedreigde zeeschildpad Caretta-Caretta, die haar eieren legt op de stranden van het eiland. Het eiland heeft prachtige zandstranden en vele mooie uitzichten op zee. Je kunt het dorp 'Anafonitria' met een 15de eeuws klooster bezoeken en 'Maherado', met haar 14de eeuwse kerken. Je kunt ook een bezoek wagen aan het bergdorpje 'Keri' en genieten van de spectaculaire zonsondergang of de prachtige blauwe grotten.


De populairste plaatsen van het eiland zijn Laganas, Tsilivi en Agios Sostis. De prachtige zee, ananas bomen en en de vriendelijke bevolking maken een bezoek aan het eiland onvergetelijk.

 
ONS-MENU

Traditioneel Grieks, pizza, pasta, salades en goede wijn...

Traditionele keuken

Ole Ole Restaurant heeft een traditioneel Griekse keuken. Onze specialiteiten zijn onder andere Gemista, Gevulde tomaten en pepers, Mousakas, Vis uit de oven in Zakynthian saus, Bekri meses en diverse andere bekende Griekse en Zakynthische specialiteiten


Speciaal menu

Ole Ole Zakynthos serveert ook speciale menu’s for vegetariërs, veganisten en gasten die een gluten-vrij dieet volgen.


Bekijk ons menu hier.


Even voorstellen
de gastheren van Ole Ole


Roberto Liveris

EIGENAAR EN MANAGER

Andreas Liveris

EIGENAAR EN GASTHEER

 

Reserveer je favoriete tafel! Stuur via WhatsApp of Viber een bericht naar
+30 69 7408 9512
met je naam en voorkeur tijdstip

RESERVEREN

Ole Ole Restaurant Zakynthos

WhatsApp & Viber: +30 69 7408 9512

Restaurant telefoon: +30 26 9505 2149

Mobiel: +30 69 7408 9512