SINDS-1991

Ole Ole Zakynthos


Ole Ole Restaurant Zakynthos bestaat al sinds 1991. Ole Ole ligt in het plaatsje Aghios Sostis op het Griekse eiland Zakynthos. Het restaurant wordt gerund door Andreas en Roberto Liveris (vader en zoon) en familie en vrienden.


Ole Ole is beroemd vanwege het heerlijke eten, de prettige sfeer en de vriendelijke eigenaren en personeel. Ole Ole Restaurant ligt aan de weg die naar het strand van Aghios Sostis loopt. Het stadje is zeer populair onder toeristen en de lokale bevolking en je bent altijd van harte welkom.


Tot snel!

Andreas, Roberto en team


ONS-MENU

Traditioneel Grieks, pizza, pasta, salades en goede wijn...

Traditionele keuken

Ole Ole Restaurant heeft een traditioneel Griekse keuken. Onze specialiteiten zijn onder andere Gemista, Gevulde tomaten en pepers, Mousakas, Vis uit de oven in Zakynthian saus, Bekri meses en diverse andere bekende Griekse en Zakynthische specialiteiten


Speciaal menu

Ole Ole Zakynthos serveert ook speciale menu’s for vegetariërs, veganisten en gasten die een gluten-vrij dieet volgen.


Grieks

Traditioneel Griekse keuken

Gemista, Gevulde tomaten en pepers, Mousakas, Vis uit de oven in Zakynthian saus, Bekri meses, Soutzoukakia..... Echt Grieks eten doe je bij Ole Ole.


Pizza

Overheerlijke pizza's

Of je nu houdt van de tradiotionele Griekse pizza, of juist van de Italiaanse, Ole Ole maakt de lekkerste pizza's boordevol verse ingredienten.


Pasta

Verse huisgemaakte pasta

Ben je een liefhebber van spaghetti, macaroni of risotto? Ole Ole serveert je huisgemaakte pasta met verse en traditionele ingredienten


Drinken

Wijn, bier en meer

Van de heerlijke Ole Ole huiswijn tot het Griekse Mythos bier of sangria. Met een drankje genieten tot de late warme uurtjes.


 

Reserveer je favoriete tafel! Stuur via WhatsApp of Viber een bericht naar
+30 69 7408 9512
met je naam en voorkeur tijdstip

RESERVEREN

Ole Ole Restaurant Zakynthos

WhatsApp & Viber: +30 69 7408 9512

Restaurant telefoon: +30 26 9505 2149

Mobiel: +30 69 7408 9512